JUMBO Kidsrun woensdag 15 juni 2022

Hardlopen is niet alleen voor grote mensen, maar ook voor kinderen ontzettend leuk. Daarom is er voorafgaand aan de Woudagemaalloop de JUMBO kidsrun van 1 km en van 2 km.


De start van de warming-up is om 18.10 uur

Zorg dat je op tijd aanwezig bent om je schoenentag op te halen bij de tafels bij de Beachclub. Na de finish, en na het inleveren van je schoenentag, krijg je van ons een medaille en een attentie.

LET OP: het niet inleveren van de schoenentag kost EURO 7,50


Kidsrun 1 kilometer

De kidsrun 1 km is voor kinderen t/m 9 jaar en voor kinderen waarvoor 1 km al een hele prestatie is. Om 18.30 start de 1 km kidsrun. Nadat iedereen zich aangemeld heeft bij de Beachclub en een startnummer heeft opgehaald, gaan we een gezamenlijke warming-up op muziek doen. Daarna lopen we samen naar de start. We hebben dan meteen de route verkend. De route gaat langs (maar niet over) het strand en eindigt onder de finishboog, waar iedereen juichend overheen mag gaan. Bij de inschrijftafel mag je je startnummer weer inleveren voor een echte medaille. Deelname aan de kidsrun 1 km kost slechts 3 euro.

Kidsrun 2 kilometer

De kidsrun 2 km is voor kinderen vanaf 10 jaar en ouder en voor leerlingen van de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Ook jongere kinderen die verder kunnen rennen dan 1 km mogen meedoen. Om 18.45 start de 2 km kidsrun. Een route van 2 km, via de plattedijk en boven langs het strand terug via de dijk. Van deze route is de start voorbij de boog en de finish onder de finishboog. Voordat je gaat beginnen kun je je bij de inschrijftafel bij de beachclub aanmelden en je startnummer ophalen. Als je gefinisht bent kun je tegen inlevering van je startnummer je medaille ophalen. Je tijd kun je later teruglezen op de website. Deelname aan de kidsrun 2 km kost slechts 3 euro.


Verder dan 2 kilometer

Heb jij een hele goede conditie en wil je nog verder rennen dan 2 km? Schrijf je dan in voor de 5 km van de Woudagemaalloop!

WOUDAGEMAALLOOP LEMMER