Kidsrun

Hardlopen is niet alleen voor grote mensen, maar ook voor kinderen ontzettend leuk. Daarom is er voorafgaand aan de Woudagemaalloop de Nije Balans Kidsrun van 1km en de IJB Groep Kidsrun van 2km. 


Voor - inschrijving op dit moment gesloten


Daginschrijving tot een half uur voor de start. De kosten zijn slechts € 2,00 en deze betaal je bij de inschrijving.


De start van de warming-up is om 18.10 en dan sluiten ook de inschrijftafels. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent. Je moet je voor de warming-up namelijk nog aanmelden bij de Beachclub. Je krijgt dan van ons een startnummer dat je op de voorkant van je shirt speld. Het is belangrijk om dit op de voorkant te doen, zodat de tijdwaarnemers snel kunnen zien wie er gefinisht is. Ook krijg je een schoenentag voor het registreren van de finish. Na de finish lever je je schoenentag in bij de finish en je  startnummer  weer in bij de inschrijftafel.  In ruil hiervoor krijg je van ons een medaille en een attentie. 

LET OP: Niet inleveren schoenentag kost EURO 7,50


Nije Balans Kidsrun 1 kilometer

De Nije Balans kidsrun 1km is voor kinderen t/m 9 jaar  en voor kinderen waarvoor 1km al een hele prestatie is. Om 18.30 start de 1 km Nije Balans Kidsrun. Nadat iedereen zich aangemeld heeft bij de Beachclub en een startnummer heeft opgehaald, gaan we een gezamenlijke warming-up op muziek doen. Daarna lopen we samen naar de start. We hebben dan meteen de route verkend. De route gaat langs (maar niet over) het strand en eindigt onder de finishboog, waar iedereen juichend overheen mag gaan. Bij de inschrijftafel mag je je startnummer weer inleveren voor een echte medaille. Ook wordt je tijd opgeschreven en op de website gepubliceerd onder uitslagen. Deelname aan de Kidsrun kost slechts 2 euro.  

                                                                                     

IJB Groep Kidsrun 2 kilometer 


De IJB Groep Kidsrun 2km is voor kinderen vanaf 10 jaar en ouder en voor leerlingen van de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Of denk je dat je wel verder kunt rennen dan 1 kilometer of vond je het vorig jaar te makkelijk? Om 18.45 start de 2 km IJB Groep Kidsrun. Een route van 2 km, via de plattedijk en langs het strand terug.  Van deze route is de start en finish onder de finishboog. Voordat je gaat beginnen kun je je bij de inschrijftafel bij de beachclub aanmelden en je startnummer ophalen. Als je gefinisht bent kun je tegen inlevering van je startnummer je medaille ophalen. Je tijd kun je later teruglezen op de website. Deelname aan de 2 kilometer kost slechts 2 euro.  


                                                                                           

Verder dan 2 kilometer


Heb jij een hele goede conditie en wil je nog verder rennen dan 2 kilometer? 

Schrijf je dan in voor de 5 kilometer van de Woudagemaalloop!

WOUDAGEMAALLOOP