Riekele Kobes nieuwe hardloop trainer

Loopgroep Lemsterland

LEMMER – Vanaf donderdag 29 november 2018 gaat Riekele Kobus uit Heerenveen de donderdagavond groep training geven van hardloopgroep Lemsterland. Wegens het vertrek van trainster Ienskje van der Weg, die vanwege gezondheidsklachten heeft besloten om te stoppen met het geven van trainingen, heeft de loopgroep in Riekele een enthousiaste opvolger gevonden.

Riekele is een bekend fenomeen in de hardloopwereld. Zelf is hij een fanatiek hardloper, gespecialiseerd op de 10km maar is de laatste jaren ook steeds meer marathons gaan lopen. Afgelopen jaar heeft Riekele zijn trainersdiploma behaald van de Atletiekvereniging onder begeleiding van SV Friesland in Leeuwarden waar hij op dit moment de trainer is van de wedstrijdgroep op maandagavond. Ook bij Loopgroep Lemsterland wil hij met zijn ervaring en trainingen de hardlopers een goede stevige basis geven voor veel loopplezier en zonder blessures. Tijdens deze trainingen wordt o.a. gelet op loopstijl en wordt er interval gedaan om sneller te kunnen worden. Loopgroep Lemsterland is erg blij met deze ervaren aanwinst en gaat uit van een langdurige samenwerking

Als men een keer mee wil trainen is dat altijd mogelijk. Kijk dan voor meer informatie op de facebook pagina van Loopgroep Lemsterland.