Kidsrun woensdag 17 juni 2020

Hardlopen is niet alleen voor grote mensen, maar ook voor kinderen ontzettend leuk. Daarom is er voorafgaand aan de Woudagemaalloop de Nije Balans Kidsrun van 1km en de IJB Groep Kidsrun van 2km.

INSCHRIJVING IS GESLOTEN

De Kidsrun heeft alleen de online inschrijving!


De start van de warming-up is om 18.10 uur

Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent om je startnummer op te halen bij de tafels bij de Beachclub.

Je krijgt dan van ons een startnummer dat je op de voorkant van je shirt speld. Het is belangrijk om dit op de voorkant te doen, zodat de waarnemers snel kunnen zien wie er gefinisht is.

Na de finish lever je je startnummer weer in bij de inschrijftafel. In ruil hiervoor krijg je van ons een medaille en een attentie.

Dit jaar is er gekozen om voor de 1km geen schoenentag uit te geven. Dit ivm het lastig vastmaken op kinderschoenen. Wij vinden het belangrijker dat kinderen sportief meelopen en niet om een tijd neer te zetten, voor ons is iedereen een winnaar.

De oudere kinderen van de 2km krijgen wel een schoenentag.

LET OP: Niet inleveren schoenentag kost EURO 7,50


Nije Balans Kidsrun 1 kilometer

De Nije Balans kidsrun 1km is voor kinderen t/m 9 jaar en voor kinderen waarvoor 1km al een hele prestatie is. Om 18.30 start de 1 km Nije Balans Kidsrun. Nadat iedereen zich aangemeld heeft bij de Beachclub en een startnummer heeft opgehaald, gaan we een gezamenlijke warming-up op muziek doen. Daarna lopen we samen naar de start. We hebben dan meteen de route verkend. De route gaat langs (maar niet over) het strand en eindigt onder de finishboog, waar iedereen juichend overheen mag gaan. Bij de inschrijftafel mag je je startnummer weer inleveren voor een echte medaille. Deelname aan de Kidsrun kost slechts 2 euro.

IJB Groep Kidsrun 2 kilometer


De IJB Groep Kidsrun 2km is voor kinderen vanaf 10 jaar en ouder en voor leerlingen van de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Of denk je dat je wel verder kunt rennen dan 1 kilometer of vond je het vorig jaar te makkelijk? Om 18.45 start de 2 km IJB Groep Kidsrun. Een route van 2 km, via de plattedijk en boven langs het strand terug via de dijk. Van deze route is de start voorbij de boog en de finish onder de finishboog. Voordat je gaat beginnen kun je je bij de inschrijftafel bij de beachclub aanmelden en je startnummer ophalen. Als je gefinisht bent kun je tegen inlevering van je startnummer je medaille ophalen. Je tijd kun je later teruglezen op de website. Deelname aan de 2 kilometer kost slechts 2 euro.Verder dan 2 kilometer

Heb jij een hele goede conditie en wil je nog verder rennen dan 2 kilometer?

Schrijf je dan in voor de 5 kilometer van de Woudagemaalloop!

WOUDAGEMAALLOOP